Mom and Dad in California

Posted: April 28, 2014 in Uncategorized

Hej på er!

Jag ber så extremt mycket för den EXTREMT dåliga uppdateringen av bloggen men jag har haft en massa annat för mig, mestadels fantastiska saker, som gjort att jag har lagt bloggandet lite åt sidan. Dock ska det bli ändring på det nu!

Här kommer en video som jag har gjort för att hylla den fantastiska resa som jag gjorde med mina föräldrar då dem kom över den 9 april och stannade till och med 20 april! Jag var helt överlycklig när jag fick se dem så att det finns inte ord till att beskriva det och det bästa var verkligen att jag fick se ett leende på deras läppar under hela vistelsen. Man riktigt såg hur mycket dem trivdes och det gjorde mig så jäkla lycklig för dessa två änglar har gjort så fantastiskt mycket för både mig och min syster så att det finns inte ord eller nånting som skulle kunna väga upp deras betydelse för oss. Detta har dem också gjort utan att klaga eller bett om nånting i gengäld utan dem har alltid stöttat oss, precis som föräldrar ska göra och jag måste bara säga, precis som många andra i världen, när jag säger att jag har världens bästa föräldrar! För det har jag verkligen!

Det är först när man är borta från dem i flera månader som man inser vilket jobb dem har gjort och hur tacksam man är över att ha dem vid sin sida i sitt liv, för dem gör mitt liv så mycket bättre! Att få se dem le fick mig att le ännu mer och att få ge dem de här upplevelserna är för mig helt surrealistiskt, trodde aldrig att jag skulle åka på en sån här resa med dem och att nu ha gjort det får mig bara att vilja resa ännu mer med dem! Att få se världen tillsammans med dem får mig att vilja jobba ännu hårdare för deras skull. Trots min mammas sjukdom så lyckades min söta lilla underbara mamma lägga smärtan åt sidan och ta sig över på andra sidan jordklotet för att träffa mig och att sitta och ta en öl med min bästa vän pappa kommer för alltid att vara bland de bästa ögonblicken i mitt liv! Ord kan inte beskriva hur mycket jag tycker om dem och det finns heller inte ord för att beskriva hur stark kärleken mellan en familj kan vara. Det gjorde också ont att se dem lämna detta paradis, dels för att det alltid är jobbigt att skiljas åt sådär för ett tag men man riktigt såg hur mycket dem har saknat mig, precis lika mycket som jag har saknat dem under denna period. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur dem har det hemma. Men när jag då tänker på dem så ser jag också hur lyckliga dem är för min skull, att jag får vara här och uppleva så mycket saker, och att dessutom utvecklas. Pappa sa till mig på Skype för någon dag sedan att han riktigt såg på mig hur mycket jag har utvecklats som person, och det till det positiva och det gör mig ruskigt glad över att höra det. För det är ju därför man åker iväg såhär, för att skaffa sig livserfarenheter och dylikt att kunna ta med sig i livet och utveckla och forma den människa som du vill bli!… Nej nu klarar jag inte av att skriva så mycket mer, jag vill ju inte dränka tangentbordet i tårar! 😉

Ha det så underbart så länge så hör jag snart av mig igen på bloggen!

/Filip

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s